Saturday 16 January 2010

My Precious!!




My precious girl inspire me!!
Αυτό το layout σας το χρωστούσα,το είχα αναρτήσει στο scrapbookers in Greece,και στο life in a {scrap}beach,αλλά όχι στο blogάκι μου!
Λίγα λόγια για τα υλικά που χρησιμοποίησα:τα χαρτιά είναι papermania,Dovecraft,έχω κάνει χρήση του πολυαγαπημένου μου Big shot,flower,build a lilac die,sizzlits: decorative strip alphabet die"baby says yeah!",photo corners#2,phrase"Darling-Precious",Nestabilities,classic scallop circle,EK Success punches small and large butterfly,In stitch'z by Bazzill template circles,formal flourishes,DMC floss,buttons,ribbons,inks colorbox,E Line pearls.

Wednesday 13 January 2010

Sunsine awards for my Blog!!


Χθές και προχθές έλαβα τα πρώτα μου βραβεία απο τις scrapfriends Ευδοκία ilovescrapbook.blogspot.com και την Δέσποινα xEIRoDiMIoURGiEs.blogspot.com.(Kάντε ένα κλίκ πάνω στο βραβείο δεξιά γιά να επισκεφθείτε τα πολύ όμορφα και δημιουργικά Blog των κοριτσίων)
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!Θα ήθελα να ζητήσω μία μεγάλη συγνώμη για την αργοπορία της ανάρτησης των βραβείων,αλλά δεν τα παω και τόσο καλά με τα του ίντερνετ,blog,φόρουμ,είμαι άσχετη άλλα μαθαίνω σιγά-σιγά!Για το scrapbooking βρε γ$μ#τ@!!
Λοιπόν πρέπει να αναρτήσω το βραβείο στο blog μου,
να το δωρίσω σε 12 blog,
να βάλω τα λινκς τους,
και να το ανακοινώσω στα blog αυτών που το χάρισα.
Λοιπόν:
1)Μελένια, http://melenia313.blogspot.com
2)Λένα, http://livinginaworldofcreations.blogspot.com
3)Amy, http://amysscrappyspace.blogspot.com
4)Chell, http://gosie-itsinthemaking.blogspot.com
5)Ιωάννα,http://my free time.blogspot.com
6)Παρασκευή,http://paraskeyi.blogspot.com
7)Ελένη, http://MyMagnoliaCreations.blogspot.com
8)Eυδοκία, http://ilovescrapbook.blogspot.com
9)Δέσποινα, http://xeirodimiourgies.blogspot.com
10)Marlene, http://uniquelyella.blogspot.com
11)Zέφφυ, http://Ζeffysblog.blogspot.com
12)Έλενα, http://scrapglitter.blogspot.com

Thursday 7 January 2010

Mini book for Mary's baby.(part 3)





Aυτές είναι οι τελευταίες σελίδες του mini book.
Και μια άλλη λήψη των εξωτερικών πλευρών εμπρός και πίσω,είναι φτιαγμένες απο cardstock όπως και η πιπίλα και η κουδουνίστρα.

Mini book for Mary's baby.(part 2)





Aυτές είναι οι υπόλοιπες σελίδες του mini book!

Mini book for Mary's baby.






Aυτό το mini το έφτιαξα για την Μαίρη μια πολύ καλή scrapfriend όπως συνηθίζω να λέω τις φίλες μου απο τη γνωστή scrapbook-παρέα!
Η ιδέα μου ήρθε όταν μας είπε η Μαίρη για την εγκυμοσύνη της,άργησα λίγο να το φτιάξω γιατί ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος αλλά το τελείωσα και τώρα είναι στα χεράκια της!Eίναι ένα μίνι άλμπουμ για φωτογραφίες.Οι φωτογραφίες μπαίνουν μέσα σε κάθε φορμάκι.Το mini είναι μισό αγόρι-μισό κορίτσι,γιατί δεν γνωρίζω το φύλο του μωρού,αλλά όταν με το καλό γεννηθεί θα φροντίσω να της φτιάξω λίγες σελίδες ακόμα,για να αφαιρέσει του άλλου φύλου.
Για αυτήν τη κατασκευή χρησιμοποίησα το αγαπημένο μου Big shot,bigz XL die babyonesie,sizzlits die babyset,beach set,original die pacifier,rattle,Martha Stewart border punches,chipboard paper,pattern paper:Three Bugs in a Rug(little prince)papermania,παλλαδιο,Dabbers για το μελάνωμα,και πολλά ribbons!!

Sunday 3 January 2010

Happy new year!!!

Happy new year scrappers!!!I wish health-happiness and many interesting creations!!
I've been a bad blogger lately!!I haven't updated my blog 3 weeks now,because I worked overtime these days.All of that has kept me pretty busy.I have been crafting some and i will post picks soon!

Back 2 school!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...